Почетна
Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
Ед`н е бија Батко Ѓорѓија, ед`н е бија кумановски мераклија,
Туј много невесте е водија, туј много ракију е испија.
Нек дојде свак мераклија, нека каже какву ракију е пија.
Од Батка аманет е останаја, мерак цену никад не е имаја.
 
Свак сака
Ед`н пут да пројде,
Л`сно после
Од куде Тумбу ќе дојде.
Одличниот амбиент на Етно Село „Тимчевски“, дополнет со уште една ексклузивна услуга!
Зачекорете во преубавиот спа центар на комплексот Етно Село „Тимчевски“, совршено место каде можете целосно да се опуштите и да заборавите на секојдневните обврски. Центарот ви нуди најразлични погодности и Ви пружа максимални услови за вистински одмор и релаксација.
 
  "Повелете во Етно Село „Тимчевски“, најдобриот традиционален македонски ресторан!"      Нудиме организација на секаков вид прослави и настани во врвен амбиент со одлични цени.