Настани во „Етно Село“
Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Моменти за уживање и во зима со „Етно Село Тимчевски“

Во овие зимски и студени денови,  Ви предлагаме да го посетите комплексот “Етно Село - Тимчевски“.

Ќе ве воодушеви со природата, со услугата и секако со вкусната храна. Баници, задушено јагне, ребро од фурна, свинско печење, селска кобасица, свежо ребро и уште многу други традиционални јадења приготвени со многу љубов за сите ..

Уверете се во квалитетот...

Pin It