Настани во „Етно Село“
Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Вистинско летно освежување во комплекс „Етно Село“ ...

И оваа летна сезона стартуваме со отварање на летни отворени базени за капење на сите гости и дечиња, кои покрај уживањето во вкусната храна сакаат да уживаат и во капењето ...

Повелете секој ден, избегнете ги градските горештини и разладете се во прекрасната природа во комплексот „Етно Село“!

Повеќе: Вистинско летно освежување во комплекс „Етно Село“ ...

Пријатни моменти со одлична жива музика во „Етно Село - Тимчевски“

Комплексот „Етно Село“ сместен во природно опкружување на реката Пчиња во с.Младо Нагоричане во Куманово, Ви нуди одлична можност за ваша несекојдневна релаксација. Вистинскиот амбиент создаден само за Вашите потреби и желби дава многу добра прилика за организација на деловни средби, семејни веселби и туристички посети.

Повеќе: Пријатни моменти со одлична жива музика во „Етно Село - Тимчевски“

Моменти за уживање и во зима со „Етно Село Тимчевски“

Во овие зимски и студени денови,  Ви предлагаме да го посетите комплексот “Етно Село“.

Ќе ве воодушеви со природата, со услугата и секако со вкусната храна. Баници, задушено јагне, ребро од фурна, свинско печење, селска кобасица, свежо ребро и уште многу други традиционални јадења приготвени со многу љубов за сите ..

Повеќе: Моменти за уживање и во зима со „Етно Село Тимчевски“

Ајваријада во Етно Село „Тимчевски“

И оваа година имавме чест да бидеме домаќини на настанот „Ајваријада“. На ден 01.10.2016 традиционално, беше одбележан периодот од годината кога најголемот број на семејства во Македонија започнуваат со подготовка на ајвар.

Повеќе: Ајваријада во Етно Село „Тимчевски“