Настани
Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“

Златен медал на Новосадски Саем 2016На 49-от Меѓународен саем за туризам во Нови Сад во категоријата за промоција на специфични туристички понуди ”Етно село Тимчевски” – Куманово го доби Златниот медал за квалитет на услугата во категоријата - Етно туризам.

Повеќе: Златен Медал за Квалитет на „Етно Село Тимчевски“

Вистинско летно освежување во комплекс „Етно Село“ ...

И оваа летна сезона стартуваме со отварање на летни отворени базени за капење на сите гости и дечиња, кои покрај уживањето во вкусната храна сакаат да уживаат и во капењето ...

Повелете секој ден, избегнете ги градските горештини и разладете се во прекрасната природа во комплексот „Етно Село“!

Повеќе: Вистинско летно освежување во комплекс „Етно Село“ ...

Пријатни моменти со одлична жива музика во „Етно Село - Тимчевски“

Комплексот „Етно Село“ сместен во природно опкружување на реката Пчиња во с.Младо Нагоричане во Куманово, Ви нуди одлична можност за ваша несекојдневна релаксација. Вистинскиот амбиент создаден само за Вашите потреби и желби дава многу добра прилика за организација на деловни средби, семејни веселби и туристички посети.

Повеќе: Пријатни моменти со одлична жива музика во „Етно Село - Тимчевски“

Моменти за уживање и во зима со „Етно Село Тимчевски“

Во овие зимски и студени денови,  Ви предлагаме да го посетите комплексот “Етно Село“.

Ќе ве воодушеви со природата, со услугата и секако со вкусната храна. Баници, задушено јагне, ребро од фурна, свинско печење, селска кобасица, свежо ребро и уште многу други традиционални јадења приготвени со многу љубов за сите ..

Повеќе: Моменти за уживање и во зима со „Етно Село Тимчевски“