Почетна
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk
Ед`н е бија Батко Ѓорѓија, ед`н е бија кумановски мераклија,
Туј много невесте е водија, туј много ракију е испија.
Нек дојде свак мераклија, нека каже какву ракију е пија.
Од Батка аманет е останаја, мерак цену никад не е имаја.
 
Свак сака
Ед`н пут да пројде,
Л`сно после
Од куде Тумбу ќе дојде.

 
  "Повелете во Етно Село „Тимчевски“, најдобриот традиционален македонски ресторан!"      Нудиме организација на секаков вид прослави и настани во врвен амбиент со одлични цени.