Настани во „Етно Село“
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Етно село Тимчевски ја прослави првата десетка

Првите десет години популарното Етно село Тимчевски ги положи со -десетка! Вчера, во преубавиот комплекс Тимчевски, во присуство на гости, соработници, во свечена, на моменти- емотивна атмосфера, се одбележа празникот на Етно село Тимчевски: се доделија награди и благодарници за драги и важни луѓе, за сите што се вложиле, оставиле трага и свој белег во ресторанот.

„Празник, делник, мојот втор дом е токму Етно село Тимчевски“ - Адријана Алачки со своето обраќање ги разнежи сите гости.

Со добра музика и во исто такво расположение, со превкусна трпеза, до доцна во ноќта се славеше роденденот на Етно село Тимчевски. Инаку, секој ресторан, исто како и луѓето, има душа. Трепери, чека, тагува, па се радува, неретко сака да излезета од гради… Така е и со Етно Село Тимчевски: сите што биле и се нивни гости, знаат колкаво е срцето на овој објект- се мери со километри, и така, ден по година, се собраа километража и искуство, што во траење изнесува – 10 ГОДИНИ.

Јубилејот навистина е испишан со златни букви.

Но, сите ненапишани страници, спомени што не се гледаат ама – и не се бришат, остануваат засекогаш во срцето на ЕТНО СЕЛО ТИМЧЕВСКИ.

Браво Тимчевски, да ви се множат јубилеите!

Pin It