Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Етно Гарден

Етно Гарден, дел од Комплексот Етно Село „Тимчевски“, нуди одлични услови за одбележување на свечености на отворен простор опкружен со зелена градина. Нудиме комплет услуги за остварување на вашите најголеми желби и незаборавна прослава на вашите свечености.

Pin It