Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Забавен парк

Комплексот Етно Село „Тимчевски“ е направен со цел да се задоволи секој наш посетител.

Во својата понуда има различни содржини,преку кои на своите гости им пружа забава, рекреација и релаксација.

 

 
Pin It