Локација
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Каде се наоѓаме?

Етно Село “Тимчевски“ - Вистински простор за семејни, бизнис и туристички посети. Уживајте во единствениот амбиент изграден во национален стил збогатен со прекрасни јадења и одлична музика. Етно село „Тимчевски“ се наоѓа на само 14 километри оддалеченост од Куманово во правец на Крива Паланка. Оддалеченост од:

  • Скопје - 52 км
  • Велес - 67 км
  • Крива Паланка - 54 км
  • Граничен премин „Табановце“ (Србија) - 25 км
  • Граничен премин „Деве Баир“ (Бугарија) - 64 км.

 

Pin It