Ресторан
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Ресторан

Недопрена природа...Пријатно чувство... Здрава храна...

Наша цел е да создадеме совршена атмосфера за Вашите прослави, деловни и семејни настани.

Ресторанот Етно Село Ви ги нуди сите видови на домашни јадења приготвени на традиционален домашен начин во фурна. Ресторанот располага со 150 места во затворен простор, летна тераса со 250 места, летна бавча со 250 места и 300 места во летен клуб „Базени“.

 

 

 
Pin It