Кетеринг
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Кетеринг

Организација и кетеринг услуги за разни манифестацији и настани (коктели, годишнини, семинари, прослави, деловни ручеци).

Беспрекорна услуга комбинирана со одличен и широк избор на свежо припремената храна, традиционални и интернационални јадења, широк избор на вина...

 
Pin It