Базени
Хотел 24 часа
Ресторан од 08.00 до 24.00
СПА Центар од 09.00 до 20.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Базени

Ви обезбедуваме забавно окружување, вашите омилени пијалоци и храна додека се релаксирате на базенот.

Уживајте заедно со вашите најмили во кругот на ова прекрасно место.

 
Pin It