Детско игралиште
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Детско игралиште

Во рамки на Комплексот Етно Село се наоѓа и детско игралиште за забава и релаксација на најмладите..

 
Pin It