Летна кујна
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Летна кујна Етно Село „Тимчевски“

Искористете ги прекрасните летни денови за ваше комплетно опуштање во Етно Село „Тимчевски“ со гурмански закуси од новата летна кујна. Простор кој пред вашите очи го доведува совршенството при подготовката на храна за сите вкусови во нашиот комплекс. 

Летната кујна одлично се вклопува во вкупниот амбиент на комплексот и придонесува вие и вашите пријатели да се чуствувате релаксирани далеку од градските вреви и жештини.

Направете резервација на време и не дозволувајте да го испуштите вистинскиот период од годината за одлична дружба со вашите пријатели.

Pin It