Етно Гарден
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

Етно Гарден

Етно Гарден, дел од Комплексот Етно Село „Тимчевски“, нуди одлични услови за одбележување на свечености на отворен простор опкружен со зелена градина. Нудиме комплет услуги за остварување на вашите најголеми желби и незаборавна прослава на вашите свечености.

Pin It