Настани во „Етно Село“
Работно време
Пон-Пет од 09.00 до 24.00
Саб-Нед од 08.00 до 24.00
+389(0)75 49 77 49
+389(0)31 49 77 49
contact@etnoselo.com.mk

21ви Форум на Светската организација за ловство (CIC)

Ресторанот „Етно Село Тимчевски“ на ден 26.02.2020 година беше горд домаќин на претставници на светската ловечка организација. Нашиот комплекс организираше топол прием и одлични услови за реализација на активноста „21ви Форум на Светската организација за ловство“ за Централна и Источна Европа. Покрај одличните услови за работа гостите уживаа и во прекрасните кулинарски способности на нашите мајстори.

Pin It